ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Έρευνες για το έγκλημα θρίλερ στη Θεσσαλονίκη

Μυστήριο καλύπτει τον στραγγαλισμό του μπάτλερ στην εσωτερική πισίνα της ματωμένης βίλας


Πηγή: newsit.gr
Ημερομηνία: Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013




Ένα έγκλημα βγαλμένο από ταινία θρίλερ συγκλονίζει τη Θεσσαλονίκη. Ο υπηρέτης από τη Σρι Λάνκα, βρέθηκε νεκρός με το κεφάλι και τον κορμό από το άψυχο σώμα του στην πισίνα της βίλας  του γνωστού επιχειρηματία Κώστα Σαραφίδη (από τις σοβαρότερες επιχειρηματικές οικογένειες της Θεσσαλονίκης), στην οδό Αριάδνης, στους Ελαιώνες Πανοράματος, την ώρα που οι ιδιοκτήτες της οικίας απουσίαζαν.

Από τις μέχρι τώρα δικαστικές εγκληματολογικές έρευνες και την νεκροψία που έγινε όλα δείχνουν ότι πρόκειται για πνιγμό από στραγγαλισμό. Στην αρχική της ανακοίνωση η αστυνομία, έκανε λόγο για γυναίκα οικιακή βοηθό που βρέθηκε νεκρή, αλλά όπως αποσαφηνίστηκε πρόκειται για τον μπάτλερ από τη Σρι Λάνκα.

Τον άτυχο άντρα βρήκε αργά χθες το απόγευμα (17-02-2013) συνάδελφός του, που αμέσως ειδοποίησε τους εργοδότες και εκείνοι την αστυνομία. Στη βίλα έφτασε ιατροδικαστής που διαπίστωσε ότι ο θάνατος προήλθε από ασφυξία. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία, εντοπίστηκαν ''αμυχές πίσω από τους λοβούς των αυτιών". Το κεφάλι και το μεγαλύτερο μέρος από το άψυχο σώμα του άτυχου υπηρέτη, βρίσκονταν μέσα στο νερό της πισίνας. Oι πρώτες εκτιμήσεις από τις έρευνες που έχουν γίνει μιλούν για πιθανή απόπειρα κλοπής της οικίας από κάποιους στους οποίους ίσως στάθηκε εμπόδιο ο νεαρός. Οι συνθήκες του θανάτου αλλά και το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα, γεννούν πολλά ερωτήματα στην αστυνομία που συνεχίζει την έρευνα για να εξακριβώσει τι ακριβώς συνέβη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου