ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Εξαφάνιση 25χρονης - Έρευνες αποκαλύπτουν νέα στοιχεία


Άρπαξε το παιδί της κι έφυγε από την Ελλάδα


Πηγή: newsnow.gr
Ημερομηνία: Σάββατο 9 Μαρτίου 2013



Τα σύνορα της χώρας πέρασε η μητέρα με το αβάπτιστο κοριτσάκι της που ξεσήκωσε το Ηράκλειο με την περίεργη εξαφάνιση της. Ξημερώματα Σαββάτου η Νικολέτα Σπιρέα 25 χρόνων, Ρουμανικής καταγωγής και το επτά μηνών κοριτσάκι που απέκτησε με τον Κρητικό σύντροφο της, καταγράφηκαν επίσημα στο τελωνείο του Προμαχώνα.

Οι συνεντεύξεις των μαρτύρων και συμπατριωτών της στο "Τούνελ", έλεγαν πως η κοπέλα σχεδίαζε τη φυγή της για να επιστρέψει στην πατρίδα της. Συναντήθηκε με την παρέα που θα την βοηθούσε στην περιοχή Καμίνια του Ηρακλείου, το μεσημέρι της Τετάρτης 6 Μαρτίου, που χάθηκαν τα ίχνη της από το κέντρο του Ηρακλείου. Εκεί, την άφησε ο οδηγός ταξί που μίλησε στην εκπομπή. Η υπόθεση της μητέρας με το αβάπτιστο κοριτσάκι, πήρε διαστάσεις στα Μέσα Ενημέρωσης.

Τα στοιχεία που προκύπτουν από τις έρευνες αποκαλύπτουν ότι η μητέρα είχε επισκεφθεί φιλικό της πρόσωπο και χάθηκε στην επιστροφή για το σπίτι της. Κάμερα ασφαλείας καταστήματος που βρισκόταν στην πορεία της, την κατέγραψε ενώ περνούσε από το δρόμο με το μωρό στο καροτσάκι μιλώντας στο κινητό της τηλέφωνο.
Ο σύντροφος της δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη αφού προγραμμάτιζαν το γάμο τους και τη βάφτιση της κορούλας τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου