ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Έλεγχος αξιοπιστίας εταιρειών - Τεχνολογικές εξελίξεις στην ασφάλεια


Το 3ο InfoCom Security διοργανώνεται στις 10 Απριλίου



Πηγή: secnews.gr
Ημερομηνία: Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013



Το SecNews για αλλη μια χρονιά, παραμένει χορηγός επικοινωνίας του InfoCom Security, που διοργανώνει το συνέδριο σχετικά με τις τεχνολογικές εξελίξεις στην ασφάλεια στο διαδίκτυο.
Για 3η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται στην Αθήνα το συνέδριο για την Ασφάλεια Πληροφοριών, Infocom Security. Συγκεκριμένα, το φετινό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί  στις 10 Απριλίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel έχει σκοπό να αναδείξει την ασφάλεια των πληροφοριών ως την πλέον κομβική παράμετρο που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη στην υιοθέτηση των νέων τεχνολογιών στο IT περιβάλλον των επιχειρήσεων και οργανισμών. Παράλληλα φιλοδοξεί, να παρουσιάσει στους επαγγελματίες IT το τοπίο των νέων απειλών και το πώς αυτές θα αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά μέσα από την εφαρμογή συγκεκριμένων πολιτικών και την αξιοποίηση σύγχρονων τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών.
Το συνέδριο συνδιοργανώνουν οι εκδοτικές εταιρίες Smart Press και Press Line, που εκδίδουν τα περιοδικά Infocom και IT Security Professional αντίστοιχα και υποστηρίζεται από κορυφαίες εταιρίες που δραστηριοποιούνται ευρύτερα στο τομέα της ασφάλειας πληροφοριών και υπηρεσιών τεχνολογίας. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής (δωρεάν) μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου www.infocomsecurity.gr.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου