ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Οι κάμερες θα «μιλήσουν» για το ατύχημα του Τόμας Πρωτόπαπα



Πηγή: star.gr
Ημερομηνία: Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013



Φως στο ατύχημα που έστειλε τον Τόμας Πρωτόπαπα στην εντατική προσπαθούν να ρίξουν οι Αρχές, με τις έρευνες να εστιάζονται στο υλικό από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας!
Ο νεαρός ηθοποιός είναι σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο θείος του, Γιώργος, δήλωσε πως εξωτερικά δεν φέρει κακώσεις, αλλά το εσωτερικό τραύμα στον εγκέφαλό του είναι πολύ μεγάλο και οι επόμενες τρεις ημέρες θεωρούνται καθοριστικές. «Ο εγκέφαλος του Τόμας είναι σαν να εξερράγη», ανέφερε χαρακτηριστικά...

Όσο ο Τόμας παλεύει για τη ζωή του, οι αστυνομικοί που διερευνούν το τροχαίο δίνουν ιδιαίτερη προσοχή σε όσα έχουν καταγράψει οι κάμερες που βρίσκονται στην Αττική Οδό.

Οι εικόνες που φαίνονται στις φωτογραφίες, είναι λίγα λεπτά μετά το περιστατικό. Όπως αναφέρει το Star, το βαρύ όχημα έπεσε με το δεξί μπροστά μέρος του, στο πίσω αριστερό τμήμα του αυτοκινήτου του Τόμας.



Μετά την σύγκρουση, το αμάξι του ηθοποιού σύρθηκε σε παρακείμενο τοίχο και για τον λόγο αυτό έχει υποστεί ζημιές και στο μπροστινό τμήμα του. Το αυτοκίνητο του ηθοποιού έμεινε με στραβωμένες λαμαρίνες, ανοιγμένους αερόσακους και κάθετα στο οδόστρωμα. Το γεγονός ότι το παρμπρίζ δεν είναι σπασμένο, ενισχύει το ότι ο 25χρονος φορούσε ζώνη, καθώς, σε αντίθετη περίπτωση, θα χτυπούσε το κεφάλι του στο τζάμι.


Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται και στις εξετάσεις που έκανε ο οδηγός του βαν της «Αττικής Οδού», ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στην κατάθεσή του πως ο δυνατός ήλιος τον τύφλωσε και δεν είδε το αμάξι του ηθοποιού, που είχε σταματήσει στην άκρη του δρόμου...

Στο μεταξύ, σοκ προκαλεί και η δήλωση αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων: «το παιδί δεν έφταιγε σε τίποτα... το βαν τον πέταξε σαν καρυδότσουφλο στον αέρα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου