ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Εγκληματολογικές έρευνες : Νεκρή 25χρονη στο Ίσθμια


ΤΡΑΓΙΚΟ: Η 25χρονη νίκησε τον καρκίνο και έφυγε από αδέσποτη σφαίρα


Πηγή: newsbomb.gr
Ημερομηνία: Σάββατο 30 Μαρτίου 2013



Τραγική ειρωνεία... η 25χρονη κοπέλα από την Κόρινθο που έχασε τη ζωή της από την αδέσποτη σφαίρα των κακοποιών είχε καταφέρει να κερδίσει τη μάχη με τη λευχαιμία.


Αγωνίστρια από μικρό παιδί είχε δώσει τον δικό της εξαιρετικά δύσκολο αγώνα και είχε νικήσει το θάνατο. Όπως αναφέρει το Έθνος, η 25χρονη γεννήθηκε με λευχαιμία. Οι αγρότες γονείς της ήταν πάντα στο πλευρό της. Ξεπέρασαν κι εκείνοι πολλά προβλήματα για να βοηθήσουν τον άγγελό τους, ο πατέρας της έκανε για πολλά χρόνια αιμοκάθαρση. Την έσωσε από τη λευχαιμία η γέννηση του αδελφού της. Η Κατερίνα ήταν 10 ετών όταν ήρθε στη ζωή ο αδελφός της. Οι γιατροί πήραν βλαστοκύτταρα από το νεογέννητο και έκαναν μεταμόσχευση στην Κατερίνα, σώζοντάς της τη ζωή.

Συγκλονισμένη παρακολουθεί το δράμα του άδικου χαμού της νεαρής κοπέλας η ελληνική κοινωνία. Ο τρόπος που η 25χρονη έχασε τη ζωή της όταν μία σφαίρα ακολουθώντας τρελή πορεία καρφώθηκε στην πλάτη της, είναι πραγματικά απίστευτος. Οι γιατροί στο νοσοκομείο της Κορίνθου πάλεψαν σκληρά για να την κρατήσουν στη ζωή, όμως αυτή τη φορά το κορίτσι δεν τα κατάφερε.

Το χρονικό της αιματηρής συμπλοκής
Χθες το βράδυ, τρεις Αλβανοί κακοποιοί, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, διέπραξαν ληστεία σε ταβέρνα στη Μάνδρα Αττικής. Ακολούθησε καταδίωξη μέχρι την παλαιά εθνική οδό Ισθμίων - Παλαιάς Επιδαύρου, όπου κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών με τις αστυνομικές δυνάμεις, μία σφαίρα των δραστών εξοστρακίστηκε στο οδόστρωμα και τραυμάτισε θανάσιμα την άτυχη γυναίκα, η οποία οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα.
Σύμφωνα με την έρευνα των αρχών οι τρεις επικίνδυνους κακοποιούς επέβαιναν  σε ένα αυτοκίνητο μαύρο, μοντέλο Subaru του 2004, με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΟ - 1394.
Οι αστυνομικοί καλούν όποιον πολίτη δει το κλεμμένο τζιπ να ειδοποιήσει αμέσως το 100, γιατί οι κακοποιοί είναι άκρως επικίνδυνοι και αποφασισμένοι για όλα... Οι αστυνομικοί εξετάζουν μάλιστα το ενδεχόμενο να πρόκειται για δραπέτες φυλακών, ακόμη και από την πρόσφατη μαζική απόδραση των Τρικάλων...


Μουδιασμένη παραμένει λίγες ώρες μετά τον άδικο χαμό της 25χρονης, η κοινή γνώμη της Κορίνθου. Η άτυχη 25χρονη έγινε, άθελά της, στόχος κακοποιών που είχαν στην κατοχή τους καλάσνικοφ. Η 25χρονη, η οποία εργαζόταν στη ρεσεψιόν ενός ξενοδοχείου, περνούσε για κακή της τύχη από το σημείο όπου διαδραματιζόταν το σκηνικό, καθώς επέστρεφε από τη δουλειά, στο σπίτι της στην Κόρινθο. Κάποια σφαίρα την πέτυχε στην πλάτη. Παρά τον τραυματισμό της, κατάφερε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά τόσο με το σύντροφό της, όσο και με την προϊσταμένη της στη δουλειά.

Τα τελευταία λόγια της άτυχης 25χρονης μετέφερε σε ανταπόκρισή του δημοσιογράφος του korinthos tv. «Έλα να με πάρεις, χτυπήθηκα, είμαι γεμάτη αίματα» είπε σε φιλικό της πρόσωπο που πήρε τηλέφωνο, λίγα λεπτά αργότερα εξέπνευσε. Η άτυχη 26χρονη βρέθηκε στην μέση πυρών μεταξύ κακοποιών και αστυνομικών στα ίσθμια Κορινθίας. Μία από τις σφαίρες των καλάσνικοφ των κακοποιών την χτύπησε θανάσιμα. Στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός της. Το φιλικό της πρόσωπο έσπευσε σε βοήθεια αλλά ήταν ήδη αργά.


Η βολίδα που προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό της 25χρονης έχει βληθεί από πολεμικό τουφέκι τύπου καλάσνικοφ και προέρχεται από τα πυρά των κακοποιών, που λήστεψαν ταβέρνα το βράδυ στην παλιά εθνική οδό Αθηνών - Θηβών. Το ανακοίνωσε η αστυνομία, που εξακολουθεί να αναζητά τους τρεις, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, κακοποιούς, που στην ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς μετά τη ληστεία, τραυμάτισαν θανάσιμα την κοπέλα, που έτυχε να περνά από το σημείο.


Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία του ιδιοκτήτη της ταβέρνας που λήστεψαν οι αδίστακτοι κακοποιοί.
«Προσποιήθηκα ότι λιποθύμησα για να γλιτώσω» δήλωσε στις κάμερες έντρομος.
Όπως αποκάλυψε, οι ληστές σκόπευαν να τους κλείσουν στην τουαλέτα.
Σύμφωνα με την μαρτυρία του ιδιοκτήτη ενός σουβλατζίδικου της περιοχής, η κοπέλα βρέθηκε στη δίνη αλλεπάλληλων πυροβολισμών
«Ήταν βράδυ Παρασκευής και είχε πολύ κόσμο. Περνούσαν συνεχώς αυτοκίνητα. Ήταν πολύ επικίνδυνο και φάνηκε. Σκοτώθηκε μία κοπέλα. Απ' όσο γνωρίζω η καταδίωξη ξεκίνησε από την Κινέττα. Τα περιπολικά πήγαιναν πολύ γρήγορα» δήλωσε στο Newsbomb ο ιδιοκτήτης του σουβλατζίδικου.
Σημαντική είναι και η μαρτυρία μίας άλλης γυναίκας.
«Η κοπέλα πήγε να πάρει κάτι σουβλάκια. Πρέπει να έφαγε καμιά ξώφαλτση. Δεν την γνωρίζαμε. Ήταν Κορίνθια. Ευτυχώς που δεν καθυστερήσαμε γιατί μπορεί να βρισκόμασταν εμείς στη θέση της» δήλωσε στο Newsbomb.
Η αστυνομία συνεχίζει τις παρακολουθήσεις στην περιοχή, προκειμένου να βρεθεί το τζιπ που έκλεψαν οι κακοποιοί από τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου