ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Εξαφάνιση 34χρονου επιβεβαιώθηκε ως αυτοκτονία


Έβαλε τέλος στη ζωή του με μία σφαίρα στην καρδιά


Πηγή: protothema.gr
Ημερομηνία: Τρίτη 2 Απριλίου 2013



Με μία σφαίρα στην καρδιά επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του ο 34χρονος Θ.Κ. στον Αμπελόκαμπο του δήμου Ήλιδας. Η εξαφάνιση του έγινε την Πέμπτη με την οικογένειά του από την πρώτη στιγμή να ξεκινά έρευνα για τον εντοπισμό του ενημερώνοντας παράλληλα και την Αστυνομία. Ωστόσο οι τίτλοι τέλους έπεσαν σήμερα το πρωί, όταν κάτοικος της περιοχής εντόπισε τη σορό του μέσα σε περιβόλι, λίγα χιλιόμετρα από το χωριό.

Στο σημείο έφτασαν άνδρες της Αστυνομίας με επικεφαλής τον αστυνομικό διευθυντή Ηλείας Ταξίαρχο Αριστείδη Ανδρικόπουλο που απέκλεισαν το σημείο και ξεκίνησαν τις έρευνες προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες θανάτου του 34χρονου. Από την πρώτη στιγμή το σενάριο της αυτοκτονίας συγκέντρωσε τις περισσότερες πιθανότητες καθώς δίπλα στο άψυχο σώμα του άνδρα βρέθηκε και η καραμπίνα με την οποία έδωσε τέλος στη ζωή του, που σύμφωνα με πληροφορίες άνηκε στον πατέρα του. Λίγη ώρα αργότερα στο σημείο έφτασε από την Πάτρα η ιατροδικαστής κ. Τσιόλα που εξέτασε προσεκτικά το σημείο της τραγωδίας καθώς και τη σορό του 34χρονου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατός του προσδιορίζεται χρονικά περίπου δύο εικοσιτετράωρα πριν τον εντοπισμό του. Το γεγονός αυτό, εάν τελικά επιβεβαιωθεί, οδηγεί τις αρχές στο συμπέρασμα ότι από την Πέμπτη που εξαφανίστηκε έως και το Σάββατο που πιθανότατα πάτησε τη σκανδάλη, ο 34χρονος περιφερόταν στην περιοχή.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι ο άτυχος άνδρας τα τελευταία χρόνια έμενε σε λυόμενη κατοικία δίπλα από το κτίριο του παλιού σιδηροδρομικού σταθμού στον Αμπελόκαμπο. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία και η είδηση του τραγικού θανάτου του σκόρπισε απέραντη θλίψη στην οικογένειά του και τους φίλους του. Η τελευταία πράξη του δράματος αναμένεται αύριο οπότε συγγενείς και φίλοι πρόκειται να τον ταξιδέψουν στην τελευταία του κατοικία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου