ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Παρακολούθηση λεπτό προς λεπτό του φονικού στην Πάτρα


Ανέβηκαν ανάποδα την Σαχτούρη, πυροβόλησαν και... επέστρεψαν για να αποτελειώσουν τα θύματα τους - Συναγερμός στην Αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών


Πηγή: thebest.gr 
Ημερομηνία: 17 Απριλίου 2013



17.29 Πριν από λίγο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thebest.gr, είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στο σπίτι του Κώστα Φράγκου, και είχε αναστατωθεί τόσο ο ίδιος όσο και οι δικοί του καθώς η κίνηση είχε ληφθεί ως προειδοποίηση. Μάλιστα, όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες, ο δικηγόρος του Φράγκου είχε υποβάλλει μήνυση κατ' αγνώστων και είχε εντοπιστεί ο ύποπτος. Η αστυνομία διερευνά το αν και κατά πόσο αυτές οι δύο υποθέσεις έχουν σχέση μεταξύ τους. 
14.57 Σύμφωνα με πληροφορίες, κάμερα κοντινού καταστήματος φαίνεται πως έχει καταγράψει καρέ καρέ τη σκηνή της δολοφονίας έξω απο το κατάστημα στην οδό Σαχτούρη. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το υλικό βρίσκεται ήδη στα χέρια των αρχών. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, στο βίντεο φαίνεται η μοτοσικλέτα με τους δυο επιβάτες να κινείται ανάποδα στην οδό Σαχτούρη, να σταματά έξω απο το νυχτερινό κέντρο και ο συνεπιβάτης να πυροβολεί πρώτα τον Βασίλη Σινούρη στην πλάτη και στην συνέχεια τον Κώστα Φράγκο. Από το βιντεοσκοπημένο υλικό φαίνεται ότι προκύπτει πως ο Κώστας Φράγκος επιχείρησε αν και τραυματισμένος να σηκωθεί και να φύγει απο το σημείο. Οι δράστες της δολοφονίας όμως φαίνονται να επιστρέφουν στο σημείο και πάλι και να ρίχνουν απο μια ακόμη βολή στους δυο άνδρες.

12.29 Ανακοίνωση της Αστυνομίας για το μακελειό στην οδό Σαχτούρη:
"Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εγκληματολογικές έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών για τη σύλληψη δυο αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα (17-4-2013) και ώρα 03:21, έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Πάτρα, προκάλεσαν τον θανάσιμο τραυματισμό δυο ημεδαπών. Ειδικότερα οι δράστες επέβαιναν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, φορώντας κράνη. Όταν προσέγγισαν το κατάστημα, εξωτερικά του οποίου βρίσκονταν τρεις ημεδαποί (ηλικίας 35, 32 και 42 ετών), ο συνεπιβάτης άρχισε να πυροβολεί επανειλημμένα εναντίον τους.

Ο 35χρονος και ο 32χρονος διακομίστηκαν άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όπου ο πρώτος υπέκυψε αμέσως στα τραύματα του, ενώ ο δεύτερος κατέληξε μετά από λίγες ώρες. Ο 42χρονος φέρει όλως ελαφρά τραύματα. Στο χώρο του περιστατικού βρέθηκαν (23) κάλυκες των 9 mm. Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Υπηρεσιών για αυτοψία, εξερεύνηση και επιστημονική διερεύνηση του χώρου ενώ έχει παραγγελθεί και νεκροψία-νεκροτομή. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών".

ΝΩΡΙΤΕΡΑ
Συναγερμός έχει σημάνει στην Ασφάλεια Πατρών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο αδίστακτων δολοφόνων που έσπειραν το θάνατο τα ξημερώματα έξω από γνωστό κλάμπ της Πάτρας στην οδό Σαχτούρη. Οι δράστες πυροβόλησαν με αυτόματο υποπολυβόλο εναντίον ατόμων που βρίσκονταν έξω από το κατάστημα, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ο 35χρονος Βασίλης Σινούρης, που όπως λένε πηγές της Αστυνομίας "βρέθηκε στο ακατάλληλο σημείο την λάθος στιγμή" και να τραυματιστεί βαρύτατα στον λαιμό ο 32χρονος Κώστας Φράγκος. Επίσης ελαφρά έχει τραυματιστεί ένα ακόμα άτομο, 42 ετών, με τραύματα στον δεξιό μηρό και στην πλάτη.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, οι δράστες ήθελαν να δολοφονήσουν δύο συγκεκριμένα άτομα χωρίς ωστόσο να πετύχουν πλήρως το στόχο τους. Στο σημείο βρέθηκαν 23 κάλυκες ενώ η αστυνομία συλλέγει με προσοχή τα ευρήματα και τις όποιες πληροφορίες. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει μέχρι τώρα η Αστυνομία, οι άγνωστοι δράστες φορούσαν σκουρόχρωμα ρούχα και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με λευκά κράνη.

Οι κάλυκες, καθώς και όσα άλλα στοιχεία έχουν συλλέξει μέχρι τώρα οι αστυνομικοί από το σημείο της επίθεσης, θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν αξιοποιήσιμα στοιχεία, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Επίσης, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών παίρνουν καταθέσεις, τόσο από τον 42χρονο που έχει τραυματιστεί ελαφρά, όσο και από άλλα άτομα, που εκτιμούν, ότι μπορούν να βοηθήσουν στην πρόοδο των ερευνών. Πάντως οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι θα είναι σημαντική κατάθεση που θα δώσει ο 32χρονος, όταν βέβαια το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του. Στο πλευρό του βρίσκονται στο Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" συγγενείς και φίλοι του.

Ακολουθεί το φιλμ του μακελειού όπως από την πρώτη στιγμή το κατέγραψε το thebest.gr




5.55: Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι ένας αυτόπτης μάρτυρας του μακελειού έχει οδηγηθεί στην Ασφάλεια Πατρών.
5.43: Ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών. Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι το επίθετο του ενός εκ των θυμάτων είναι Βασίλης Σινούρης 35 ετών, ο βαριά τραυατίας ονομάζεται Κώστας Φράγκος 32 ετών.
5.39: Υπάρχει ένα ακόμα άτομο που χτυπήθηκε από τα πυρά των δραστών. Ωστόσο φέρει ελαφρά τραύματα και η κατάσταση του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.
5.33: Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες η κατάσταση του τραυματία που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο είναι πολύ κρίσιμη (έχει πυροβοληθεί στο λαιμό).
5.28: Οι δράστες κινήθηκαν με "επαγγελματικό" τρόπο, όπως αναφέρουν στο thebest.gr περίοικοι. Και από τον τρόπο που έδρασαν, όπως εκτιμά η Αστυνομία, είχαν συγκεκριμένους "στόχους". Έως αυτή την ώρα δεν υπάρχουν νεώτερα για την κατάσταση της υγείας του τραυματία.
5.21: Το όπλο που χρησιμοποίησαν οι δυο δράστες ήταν τύπου "Σκόρπιον" ή "Ούζι" (υποπολυβόλο). Πυροβόλησαν 30 φορές. Αυτή την ώρα η οδός Σαχτούρη είναι κλειστή. Άνδρες της Αστυνομίας συλλέγουν υλικό και φωτογραφίες έξω από το κλαμπ.
5.11: Οι δυο δράστες επέβαιναν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα η οποία, όπως εκτιμά η Αστυνομία, ήταν κλεμμένη. Φορούσαν κράνη και μπουφάν. 'Όταν προσέγγισαν έξω από το κλαμπ στην οδό Σαχτούρη και Ρήγα Φεραίου άρχισαν να πυροβολούν προς την πόρτα. Από τις σφαίρες έπεσε νεκρός ένας άνδρας και τραυματίστηκε σοβαρά, χτυπήθηκε στο λαιμό, ένας δεύτερος. Οι δράστες διέφυγαν από το σημείο με μεγάλη ταχύτητα.
4.36: Μακελειό έξω από γνωστό κλαμπ στην οδό Σαχτούρη στην Πάτρα. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία ύστερα από "βροχή πυροβολισμών".

Το περιστατικό συνέβη στις 3.25 τα ξημερώματα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου